AjándékkártyaSAJTVÁSÁRLÁSra szóló ajándékkártyánkkal igazán különleges sajtokat ajándékozhatsz!

Az ajándékozott a kártyán szereplő összeghatárig szabadon választhat számos sajtkülönlegességünk közül.

A kártyán szereplő összeghatárt az ajándékozó választhatja meg szabadon.SAJTKÓSTOLÁS-TÁRLATVEZETÉSre szóló ajándékkártyánkkal egy tevékeny gasztronómiai élményt ajándékozhatsz! Az ajándékozott és általa kiválasztott legalább x főnek lehetősége van, nálunk egy kizárólag részükre szervezett sajtkóstolással egybekötött tárlatvezetésen való részvételre.

A sajtkóstolásra szóló kártya ára:

  • Ajándékozott + Bevonható személyek száma 1-4 Fő = 30.000 Ft +áfa (27%)
  • Ajándékozott + Bevonható személyek száma 5-9 Fő = 40.000 Ft +áfa (27%)


A felhasználására kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség!

SAJTKÓSTOLÁS-VAJKÖPÜLÉSre szóló ajándékkártyánkkal egy tevékeny gasztronómiai élményt ajándékozhatsz! Az ajándékozott és általa kiválasztott legalább 5 főnek (minimum létszám) lehetősége van, nálunk egy kizárólag részükre szervezett sajtkóstolással egybekötött vajköpülésen való részvételre.

A sajtkóstolás-vajköpülésre szóló kártya ára: 35.000 Ft +áfa (27%) (ajándékozott +5 fő részére). Amennyiben az ajándékozott számára több résztvevő bevonását szeretnéd lehetővé tenni, úgy lehet növelni a kártya értékét és egyúttal a bevonandó személyek számát is. A plusz személyek bevonásának költsége az alapár mellett további 3.500 Ft/Fő +áfa (27%).

A felhasználására kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség!

 

SAJTKÉSZÍTÉSre szóló ajándékkártyánkkal egy egyedi élményt ajándékozhatsz!
Az ajándékozott és általa kiválasztott 4 főnek lehetősége van bepillantani a látványsajtműhelyünkbe, ahol a program részeként részt vehetnek sajtkészítés bemutatón, sajtérlelő látogatón, valamint egy mini sajtkóstolón. (Több résztvevő bevonása esetén egyeztetés szükséges.)

A sajtkészítésre szóló kártya ára: 40.000 Ft +áfa (27%)

A felhasználására kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség!

 

RACLETTEZÉSre szóló ajándékkártyánkkal egy nem mindennapi gasztronómiai élményt ajándékozhatsz! Az ajándékozott és általa kiválasztott legalább 3 főnek (minimum létszám) lehetősége van, nálunk egy kizárólag részükre szervezett raclette partin való részvételre. A raclettezés keretében az Etyeki Raclette és a Hegedűs Sajtunk mellé főtt burgonyát, bagettet, sonkát, gyümölcsöt és csemege uborkát kínálunk.

A raclettezésre szóló kártya ára: 26.000 Ft +áfa (27%) (ajándékozott + 3 fő részére). Amennyiben az ajándékozott számára több résztvevő bevonását szeretnéd lehetővé tenni, úgy lehet növelni a kártya értékét és egyúttal a bevonandó személyek számát is. A plusz személyek bevonásának költsége az alapár mellett további 6.500 Ft/Fő +áfa (27%).

A felhasználására kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség!

JOKER ajándékkártyánkkal egy igazán személyre szóló ajándékot adhatsz! Az ajándékozott a kártyán szereplő összeghatárig, felhasználhatja sajtműhelyünkben az egyedi rendezvényigényének megvalósítására.

A rendezvény kereteit és az ajándékozotton kívül részt vehető személyek számát az összeghatár befolyásolja.

A JOKER kártyán szereplő összeghatárt az ajándékozó választja meg.

A felhasználására kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség!

Ha érdekelnek az ajándékkárytáink, akkor ne habozz!

Rendeld meg még ma!

Ajándékkártya tíusa
Ajándékkártya értéke
Ajándékkártyán szereplő adatok
Kapcsolatfelvételhez szükséges adatok
Egyéb megjegyzések
Számlázási adatok (név, cím)
A megrendelő űrlap beérkezését követően, az abban megadott információk alapján elkészítjük a kért ajándékkártyát, majd felvesszük veled a kapcsolatot az átvétel és a fizetés módjáról és lehetőségeiről.
Ajándékkártyáink megrendelésére már csak a webshopunkban van lehetőség!