Programok

LÁTVÁNYSAJTKÉSZÍTÉS –
Sajtérlelő tárlatvezetéssel egybekötve

Ha kíváncsi vagy, hogyan készül a legspeciálisabb sajtunk, akkor ne habozz és jelentkezz ezen programunkra. A látványsajtkészítés során a Hegedűs Sajt készítését lehet megtekinteni, a tej üstbe kerülésétől egészen a préselésig. A sajtkészítés alatt – mivel egy-egy fázis 45 percet is igénybe vehet – a köztes időben betekintést nyújtunk a földszint alatt 9 méter mélyen található sajtérlelő pincéinkbe is, ahol a különböző sajtjainkat érleljük.

Program időtartama: 4-5 óra

SAJTKÓSTOLÓ – Tárlatvezetéssel egybekötve

Ezen programunk különlegessége, hogy sajtkóstoló mellé betekintést nyújtunk a „sajtok barlangjába” Azaz a földszint alatt 9 méter mélyen található sajtérlelő pincéinkbe, ahol a sajtkészítés egyik legfontosabb folyamata, az érlelés zajlik.

A sajttálon 5 féle sajt: Hegedűs Sajt, Etyeki Rouge, Etyeki Camembert, Etyeki Fogyóhold, valamint Etyeki Szenes található. A sajtok mellett a szezonnak megfelelő gyümölcsök foglalnak helyet.

Program időtartama: 1,5-2 óra

SAJTKÓSTOLÓ - BorDuettel kísérve

Gyere és kóstold meg sajttálunkat, hogy újabb élményekkel gazdagodj!

A sajttálon 5 féle sajt: Hegedűs Sajt, Etyeki Rouge, Etyeki Camembert, Etyeki Fogyóhold, valamint Etyeki Szenes található. A sajtok mellett a szezonnak megfelelő gyümölcsök foglalnak helyet.

Természetesen a sajt mellől a bor sem maradhat el. A sajtkóstolón két féle helyi borral válik egésszé.

Program időtartama: 1,5-2 óra

SAJTKÓSTOLÓ - Vajköpüléssel egybekötve

Mondhatnánk, hogy a sajtkóstolónk gyermekbarát változata, de ez nem csak a „kicsik”, hanem a „nagyok” számára is jó móka. A sajtkóstolót egy vajköpüléssel egészítjük ki, amely során 2 liter tejszínből kb. 1 kg vaj készül. A frissen készült házi vaj mellé kenyeret és lila hagymát kínálunk. A megmaradt vaj elvihető.

A sajttálon 5 féle sajt: Hegedűs Sajt, Etyeki Rouge, Etyeki Camembert, Etyeki Fogyóhold, valamint Etyeki Szenes található. A sajtok mellett a szezonnak megfelelő gyümölcsök foglalnak helyet. A 18 éven felüli vendégeink számára két féle helyi borral is kedveskedünk.

Program időtartama: 2 óra

Ezen programunk esetében legalább 7 napos előfoglalás szükséges.

SAJTKÓSTOLÓ - Borkóstolóval (3 tétel)

Az élmények fokozása érdekében sajtkóstolónkat Szijjártó Előd újgenerációs fiatal borász teszi még inkább különlegessé. Ezen program esetében sajttálunk 3 tételes borkóstolóval egészül ki.

A sajttálon 5 féle sajt: Etyeki Camembert, Etyeki Fogyóhold, Etyeki Szenes, Etyeki Rouge, valamint Hegedűs Sajt foglal helyet.

A borok: Sauvignon Blanc, Pinot Noir Rosé és Pinot Noir Vörös

Program időtartama: 1-1,5 óra
Minimum létszám: 7 fő
Előfoglalás: legalább 20 nap

SAJTKÓSTOLÓ - Borkóstolóval (6 tétel)

Az élmények fokozása érdekében sajtkóstolónkat Szijjártó Előd újgenerációs fiatal borász teszi még inkább különlegessé. Ezen program esetében sajttálunk 6 tételes borkóstolóval egészül ki.

A sajttálon 6 féle sajt: Etyeki Camembert, Etyeki Fogyóhold, Etyeki Szenes, Etyeki Rouge, Kék Bársony, valamint Hegedűs Sajt foglal helyet.

A borok: Fehér Gyöngyöző Királylányka, Gyöngyöző Rosé, Tradicionális Rosé Pezsgő, Sauvignon Blanc, Chardonnay és Pinot Noir vörös

Program időtartama: 1,5-2 óra
Minimum létszám: 7 fő
Előfoglalás: legalább 20 nap

RACLETTE PARTI

Ha valami újdonságra vágysz, akkor a Raclette Parti a neked való választás!

A program keretében a Hegedűs Sajtunkat és az Etyeki Fogyóhold sajtunkat megolvasztjuk egy erre kialakított raclette sütő segítségével. Az így megolvadt sajt főtt burgonyára, bagettre, gyümölcsökre, valamint csemege uborkára önthető és fogyasztható.

Program időtartama: 1,5-2 óra

Ha programjainkkal sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, akkor ne habozz!

kérj ajánlatot még ma!

Program tíusa
Tervezett létszám
Tervezett dátum
egyéb igények, részletek