Ha kíváncsi vagy, hogyan készül a legspeciálisabb sajtunk, akkor ne habozz és jelentkezz ezen programunkra. A látványsajtkészítés során (a legspeciálisabb sajtunk) a Hegedűs Sajt készítését lehet megtekinteni, a tej üstbe kerülésétől egészen a préselésig. A sajtkészítés alatt – mivel egy-egy fázis 45 percet is igénybe vehet – a köztes időben betekintést nyújtunk a földszint alatt 9 méter mélyen található sajtérlelő pincéinkbe is, ahol a különböző sajtjainkat érleljük.
Programon résztvevők száma: 5-40 Fő
Program időtartama: 3 óra
Legalább 7 napos előfoglalás szükséges.
Ezen programunk különlegessége, hogy sajtkóstoló mellé betekintést nyújtunk a „sajtok barlangjába” Azaz a földszint alatt 9 méter mélyen található sajtérlelő pincéinkbe, ahol a sajtkészítés egyik legfontosabb folyamata, az érlelés zajlik.
A sajttálon 5 féle sajt: Hegedűs Sajt, Etyeki Rouge, Etyeki Camembert, Etyeki Fogyóhold, valamint Etyeki Szenes található. A sajtok mellett a szezonnak megfelelő gyümölcsök foglalnak helyet.
Programon résztvevők száma: 5-40 Fő
Program időtartama: 1-1,5 óra
Legalább 7 napos előfoglalás szükséges.
Gyere és kóstold meg sajttálunkat, hogy újabb élményekkel gazdagodj!
A sajttálon 5 féle sajt: Hegedűs Sajt, Etyeki Rouge, Etyeki Camembert, Etyeki Fogyóhold, valamint Etyeki Szenes található. A sajtok mellett a szezonnak megfelelő gyümölcsök foglalnak helyet.
Természetesen a sajt mellől a bor sem maradhat el. A sajtkóstoló 3 vagy 6 tételes borkóstolóval válik egésszé, melyet Etyek egyik helyi borásza tart.
Programon résztvevők száma: 10-40 Fő
Program időtartama: 1-1,5 óra
Legalább 7 napos előfoglalás szükséges.
Mondhatnánk, hogy a sajtkóstolónk gyermekbarát változata, de ez nem csak a „kicsik”, hanem a „nagyok” számára is jó móka. A sajtkóstoló mellett a vendégek saját maguk készíthetnek házi vajat hagyományos vajköpüléssel. A bátrabb csoportok vajköpülő versenyt is tarthatnak, hogy megtudják ki a jobb vajköpülésben. A frissen készült házi vaj mellé kenyeret és lila hagymát kínálunk. A megmaradt vaj elvihető.
A sajttálon 5 féle sajt: Hegedűs Sajt, Etyeki Rouge, Etyeki Camembert, Etyeki Fogyóhold és Etyeki Szenes található. A sajtok mellé szezonnak megfelelő gyümölcsöket kínálunk.
Programon résztvevők száma: 5-40 Fő
Program időtartama: 1,5 óra
Legalább 7 napos előfoglalás szükséges.
Az élmények fokozása érdekében sajtkóstolónkat Szijjártó Előd újgenerációs fiatal borász teszi még inkább különlegessé. Ezen program esetében sajttálunk 3 tételes borkóstolóval egészül ki.
A sajttálon 5 féle sajt: Etyeki Camembert, Etyeki Fogyóhold, Etyeki Szenes, Etyeki Rouge, valamint Hegedűs Sajt foglal helyet.
A borok: Sauvignon Blanc, Pinot Noir Rosé és Pinot Noir Vörös
Program időtartama: 1-1,5 óra
Minimum létszám: 7 fő
Előfoglalás: legalább 20 nap
Az élmények fokozása érdekében sajtkóstolónkat Szijjártó Előd újgenerációs fiatal borász teszi még inkább különlegessé. Ezen program esetében sajttálunk 6 tételes borkóstolóval egészül ki.
A sajttálon 6 féle sajt: Etyeki Camembert, Etyeki Fogyóhold, Etyeki Szenes, Etyeki Rouge, Kék Bársony, valamint Hegedűs Sajt foglal helyet.
A borok: Fehér Gyöngyöző Királylányka, Gyöngyöző Rosé, Tradicionális Rosé Pezsgő, Sauvignon Blanc, Chardonnay és Pinot Noir vörös
Program időtartama: 1,5-2 óra
Minimum létszám: 7 fő
Előfoglalás: legalább 20 nap
Ha valami újdonságra vágysz, akkor a Raclette Parti a neked való választás!
A Raclette Parti keretében a Hegedűs Sajtunkat és az Etyeki Fogyóhold sajtunkat maguk a résztvevők olvaszthatják meg egy erre kialakított raclette sütő segítségével. Az így megolvadt sajt sonkára, főtt burgonyára, bagettre, gyümölcsökre, valamint zöldségekre önthető és fogyasztható. Az ízek párosításának csak a képzelet szab határt!
Programon résztvevők száma: 4-30 Fő
Program időtartama: 1-1,5 óra
Legalább 7 napos előfoglalás szükséges.
Ha valami varázslatosra vágysz, akkor a Sajtvarázs Parti a neked való választás!
A Sajtvarázs Parti keretében az Etyeki Szíjács sajtunkat – fokhagymával megtűzdelve, konyakkal meglocsolva és sóval-borssal fűszerezve – grillen megsütjük. Az elkészült sajtot héjában sült burgonyával, kukorica chipsel, bagettel, répa hasábokkal és egy kis sonkával tálaljuk. Fondue-höz hasonló módon fogyasztható. Az ízek kombinációja garantáltan elvarázsol minden résztvevőt!
Programon résztvevők száma: 5-15 Fő
Program időtartama: 1-1,5 óra
Legalább 7 napos előfoglalás szükséges.
Ha programjainkkal sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, akkor ne habozz!