12:00-tól
Az Etyeki Szíjács sajtunkat – fokhagymával megtűzdelve, konyakkal meglocsolva és sóval-borssal fűszerezve – grillen megsütjük. Az elkészült sajtot héjában sült burgonyával, kukorica chipsel, bagettel és répa hasábokkal tálaljuk. Fondue-höz hasonló módon fogyasztható.
Egy különleges tésztafogás, melyben a főszerepet a
Kék Bársony sajtunk és a kékpenész íze játssza. A friss tésztát gondosan forgatjuk bele a Kék Bársony lágy, krémes palástjába, hogy egy olyan ételt alkossunk, ami minden falatjában az elegancia és a sajtok mesterművészete felé tereli az ízlelőbimbókat.
Egy olyan édesség, mely leginkább a klasszikus túrógombóchoz hasonlítható, de annál különlegesebb és lágyabb ízvilággal rendelkezik. Az Orda a sajtgyártásból visszamaradó savóból készül, mely még sok ásványi anyagot, tejcukrot, albuminfehérjét és zsírt tartalmaz. Kóstold meg és engedd, hogy elvarázsoljon!
13:00-tól és 15:00-tól
Tárlatvezetéssel egybekötött sajtkóstoló a 9 méter mélyen található sajtérlelőben.
Ezen program esetében a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!
2.800 Ft
2.500 Ft
6.500 Ft
2.000 Ft
18 év felett: 3.000 Ft/fő
18 év alatt: 1.500 Ft/fő
10 év alatt ingyenes
Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődéseteket, akkor ne habozzatok!
REGISZTRÁCIÓ
A „Tárlatvezetés – Sajtkóstolóval” programunkra